Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Asf2kmjttmiovm

Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Asf2kmjttmiovm. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας.

Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από.

M09fhrjyxsqyim
M09fhrjyxsqyim from www.kathimerini.gr
Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται.

Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ.

Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Την επέλασή τους συνεχίζουν στο αφγανιστάν οι δυνάμεις των ταλιμπάν, οι οποίοι αφού κατέλαβαν χωρίς μάχη το πρωί της κυριακής 15/8 την πόλη στρατηγικής σημασίας jalalabad, πλέον εισέρχονται. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. «αναμένουμε μια ειρηνική μετάβαση της εξουσίας», σημείωσε, προσθέτοντας πως οι ταλιμπάν αναμένουν αυτό να. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν.

«ο πόλεμος τέλειωσε», δηλώνει εκπρόσωπος των ταλιμπάν στο αλ τζαζίρα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Με την κατάληψη της τζαλαλάμπαντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν.

T9tjp7nn3g3qmm
T9tjp7nn3g3qmm from www.kathimerini.gr
Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». «εάν οι ταλιμπάν κατακτήσουν την καμπούλ δεν θα μπορούμε να ζούμε την ζωή μας σαν ανεξάρτητες γυναίκες, όπως κάνουμε τώρα. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Μέλη κεντρικών ομάδων των ηπα εργάζονται. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο την ώρα που μαίνονται οι μάχες, ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με τους ταλιμπάν να εισβάλλουν στη.

Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος.

Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου των ταλιμπάν δήλωσε χθες κυριακή στο αλ. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Η οργάνωση των ταλιμπάν κήρυξε, την κυριακή (15/08), το τέλος του πολέμου στο αφγανιστάν, μετά και την κατάληψη της πρωτεύουσας της χώρας, δηλαδή της. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Καθώς οι ταλιμπάν ολοκληρώνουν την επέλασή τους προς την πρωτεύουσα του αφγανιστάν, καμπούλ, στη χώρα επικρατεί απόλυτο χάος, με τις συγκρούσεις στα περίχωρα της αφγανικής. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν έχουν κερδίσει με σπαθιά και όπλα και τώρα είναι υπεύθυνοι για την προστασία της τιμής της χώρας.

Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες.

Dn5r4c Al Gc7m
Dn5r4c Al Gc7m from www.capital.gr
Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Εκπρόσωπος των ταλιμπάν δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα στο al jazeera ότι ο πόλεμος στο αφγανιστάν «τέλειωσε» και σύντομα θα γίνει σαφής ο χαρακτήρας και η μορφή του νέου καθεστώτος. Δεν θα μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας χωρίς άντρες. Στο μεταξύ, δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία.

Αυτοί που εξόπλιζαν τους ταλιμπάν και τους βάφτιζαν μαχητές της ελευθερίας, σήμερα συλλέγουν τους καρπούς της αντισοβιετικής τους.

Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. © 2021 hamed sarfarazi/ap photo ταλιμπάν στην πόλη χεράτ στο αφγανιστάν. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται στην αφγανική πρωτεύουσα καμπούλ από όλες τις πλευρές, ανακοίνωσε σήμερα το αφγανικό υπουργείο εσωτερικών. Αυτό δήλωσαν νωρίτερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι δυνάμεις των ταλιμπάν έδωσαν συνέντευξη τύπου στο προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ η χώρα μας απελευθερώθηκε και οι μουτζαχεντίν είναι νικητές στο αφγανιστάν, είπε από το. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο οι ταλιμπάν θέλουν πλήρη εξουσία. Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για τους ταλιμπάν να. Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Έχουμε να πούμε ακόμα πολλά για το μέλλον του τόπου. Οι ταλιμπάν απέκτησαν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν. Αντάρτες ταλιμπάν εισήλθαν σήμερα στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου εσωτερικών, καθώς οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την πρεσβεία.

0 Response to "Αφγανιστάν Ταλιμπάν : Asf2kmjttmiovm"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel